maanantai 30. tammikuuta 2017

Kotona jälleen

Palasin kotiin perjantain ja lauantain välisenä yönä ja paluu arkeen on koittanut. Kaiken kaikkiaan reissusta jäi todella hyvä fiilis, lähtöä ei tarvinnut katua. Sain paljon uutta oppia suklaan työstämisestä ja opin tekemään praliineita. Tietysti tekemistä helpotti se, että suklaata ei tarvinnut aina temperoida, vaan koneet hoitivat sen. En uskalla vielä väittää osaavani temperoida suklaata täydellisesti, mutta opin arvioimaan suklaata koostumuksen mukaan, onko lämpötila oikea. Olin viime vuoden lopulla Porvoossa harjoittelussa eräässä suklaa-paikassa ja siellä opin enemmän teoriaa ja nyt oli aika laittaa opit käytäntöön. Sain palautetta, että opin nopeasti ja motivaationi oli kohdallaan. Paletti pysyi hyvin kädessä ja opin käyttämään sitä muottien kanssa hyvin. Harjoitusta tarvitaan toki vielä paljon ja päässä pyörii paljon ideoita siitä, minkälaista haluaisin päästä tekemään.

Oli myös mahtavaa päästä näkemään jälleen yksi erilainen harjoittelupaikka ja tutustumaan erilaiseen yrityskulttuuriin. Olen ollut aiemminkin ulkomailla töissä sekä lyhyemmillä opintomatkoilla edellisen koulutukseni tiimoilta ja kannustankin kaikkia lähtemään rohkeasti ulkomaille mikäli ajatus yhtään houkuttaa! Ei turhaan sanota, että matkailu avartaa, sillä sitä se todellakin tekee. Lähde ja kokeile itse ;)

Mahtava De Graeve tiimi! Kristof, Audrey, Christiaan, Lydie sekä Jelle

Opettajani kolmen viikon ajan


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti