torstai 26. tammikuuta 2017

Menikö kolme viikkoa jo?

Istun viimeistä iltaa huoneessani Belgiassa, huomenna lähden takaisin kotiin. Ehdin olla huomenna vielä aamupäivän lounaaseen asti töissä ja sitten lähden kohti Gentin juna-asemaa ja sieltä Brysselin kentälle. Lentoni lähtee kuudelta illalla ja kotona Lahdessa olen vihdoin joskus puolen yön paikkeilla. Fiilis on hyvä, kokemus on ollut mieletön, mutta olen jo valmis lähtemään takaisin kotiin omiin tuttuihin kuvioihin ja palaamaan omaan rytmiini. Housutkin ovat alkaneet jo kiristää siihen malliin, että on korkea aika lähteä kotiin!

Tämä viikko on ollut aika rauhallinen töissä, varastot on täynnä suklaata ja kaikki on saatu tehtyä mitä on pitänytkin. Olemme tehneet jo hieman sydämiä ystävänpäivää varten sekä lisää pääsiäismunia. Pääsin tekemään myös niitä omia kustomoituja suklaita! Teimme poikaystäväni mummille 80-vuotis syntymäpäiville praliineja ja pääsin päättämään mitä teemme. Juhlat ovat lauantaina, joten suklaat pääsevät tarjolle tuoreena, parasta! Teimme praliinit tummasta suklaasta, sisällä mantelikrokanttia antamassa hieman purutuntumaa ja täytteenä ganache, joka on tehty 70%:sta suklaasta Sao Théosta, joka tulee Afrikasta. Suklaassa on hieman marjaisa maku ja pieni kitkeryys. Laitoimme sekaan mustikkaa tuomaan makuja myös Suomesta. Täytyy sanoa, että tuli todella hyvää! Toivottavasti myös juhlavieraat tykkäävät. Ostin myös tuliaisia kotiin, monta laatikkoa lähtee mukana :)

Tässä vielä kuvapläjäys tältä viikolta, istu ja nauti!


'


 






Tuliaisia kotiin <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti